2016. november 24., csütörtök

Figyelem! Black Friday 2016

Sziasztok!

Szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét, aki szeretne nagyobb kedvezménybe belefutni az ne hagyja ki a BLACK FRIDAY-t! Az idén is számos üzlet és vállalkozás csatlakozik a jó öreg amerikai hagyományhoz. Idén 2016.11.25-én lesz Black Friday vagyis a vásárlás világnapja. Ezen jeles napon számos olyan kedvezményt kaphatunk, amit az év más szakában szinte esélyünk nincs.
A mai bejegyzésemben szeretnék veletek pár olyan oldalt megosztani amin esetleg érdemes lesz a holnapi nap folyamán nézelődni.

Közületek már biztosan sokan vásároltak külföldi webáruházakból illetve az e-bay-ről. A modellezéshez ez szinte elengedhetetlen, mivel találkozhatunk számos olyan modellel amit itthon nem is igazán kapni egy üzletben sem. Ezen modellek alkatrész pótlása is csak külföldi webáruházakból oldható meg.

Rendelés feltételei:
- megbízható külföldi webáruház, vagy e-bay eladó
- bankkártya és PayPal regisztráció

Webáruházak
Új vásárlóként nagyon nehéz az ember dolga mert lehet a kiszemelt áruházról/termékről semmi tapasztalata nincs. Ilyenkor érdemes szétnézni hazai illetve külföldi fórumokon is, számos topik foglalkozik a külföldről való vásárlással. Ezek az oldalak nagy nagy segítségünkre lehetnek.

Bankkártya és PayPal
A vásárláshoz szükségünk van egy bankkártyára (Visa/MasterCard) amellyel tudunk vásárolni külföldről. A biztonsági leírásokban nem mennék bele, számos banknak külön webes számlája van egy kártyához így mindig csak a vásárlás összegét lehet a kártyáról elkölteni, a többi pénz biztonságban van rajta.
Én személy szerint PayPal-t használok mivel elég gyors és vannak helyek ahol csak ezzel lehet fizetni. Szerintem elég biztonságos, évek során nem volt problémám a rendszerrel.

Alább olvashattok pár hazai illetve külföldi webáruházat melyeket volt szerencsém kipróbálni.

Hazai webáruházak:

SG Modell: http://www.sgmodell.hu/
Modell és Hobbi: http://shop.modell.hu/
Rc Hungary: http://rchungary.unas.hu/
RC Panda: http://www.rcpanda.hu/shop/
Szán Modell: http://www.szanmodell.hu/

Külföldi webáruházak:

HobbyKing: https://hobbyking.com
Banggood: http://www.banggood.com/
Ali Express: https://www.aliexpress.com/
RC 711: http://www.rc711.com/shop/index.php
AMAIN: https://www.amainhobbies.com/
AC-RC: http://www.ac-rc.com/
MidLand: https://www.modelhelicopters.co.uk/
Lindinger: https://www.lindinger.at/at/

Mindenkinek kellemes vásárlást kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése