2016. május 28., szombat

A második gépem: V911 PRO

Szépen lassan haladok a létrán egyre feljebb... Bemutatnám nektek ezt a kis szerkezetet amin pár újítás is történt az elődhöz képest, bár az is egy nagyon jó gép volt. Kellett valami ami gyorsan pótolja a kis V911 helyét... Mivel megvolt minden tartozékom hozzá ezért rendeltem egy BNF* verziót, számomra éppen tökéletes volt!


Nem másról van szó mint a V911 Pro helikopterről.

Méreteit tekintve az egész teste nem hosszabb mint 26cm, akkuval együtt a súlya még az 50 grammot sem éri el. Pont ettől lesz olyan törhetetlen és esésálló. Könnyű súlya ellenére viszont elképesztően jól lehet vele repülni kültéren is. Erre a rádión is van egy opció ami a mode2 funkció (nem tévesztendő a karkiosztással), így nagyobb kitérést ad a szervóknak (dual rate), így jobban lehet navigálni a kis gépet akár még egy kicsit szelesebb időben is.
Sajnos nekem inkább csak beltérben sikerült többet repkednem de így is nagyon jó volt tanulni a gép, az irányokat nagyon jól meg lehet vele szokni, köröket és nyolcasokat nagyon szépen ki lehet vele repülni.


Egyszer repkedtünk vele itt is!

A komplett 911 Pro csomagom így nézett ki, egy ismerősöm vette meg tőlem 12.000 Ft-ért.



Egy igazi Funfly a kis 911 PRO-val!


*BNF verzió (Bind and Fly)
Helikopterek esetében gyakran lehet találkozni ezzel a lehetőséggel, ha ilyen konstrukciót találtok az azt jelenti, hogy nem tartozik hozzá távirányító, esetleg egyéb kiegészítő sem, akkukat néha szoktak adni hozzá mivel az lenne a lényege, hogy csatlakoztatod a távodhoz és már használod is akár a régi gépedet.

Helikopteres és a hobbival kapcsolatos egyéb idegen kifejezések szótára hamarosan érkezik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése